Nyhed

Amager-Strandpark-beach-Copenhagen-sunny-day

Udviklingsselskabet Amager Strand

Nyt udviklingsselskab

Udviklingsselskabet Amager Strand (herefter UAS) har til formål, at erhverve byggegrunde i og omkring den ny Amager Strandpark, for herefter at projektudvikle grundene.

 

Det rektangulære område mellem Amager Strandvej, (parallelvejen) Krimsvej, og Øresundsvej mod nord, er UASs særlige fokusområde. Københavns Kommune arbejder p.t. på, at færdiggøre en ny lokalplan for dette område, der vil ændre dets karakter fra lettere industri og kontor, til et nymoderne boligområde. Den ny lokalplan ventes vedtaget i løbet af 2007.

 

Som første investering har UAS erhvervet grunden Krimsvej 11-13. Grunden har et areal på 5.476 m2. EAS forventer at kunne opføre ca. 50 beboelsesejerlejligheder på grunden på mellem 110 og 140 m². Enkelte af boligerne forventes at få udsigt ud over Øresund.

 

Selskabsretligt er UAS 100 % ejet af Wind PartnerInvest (datterselskab), men størstedelen af en eventuel udviklingsgevinst vil tilfalde den venturekapital som finansiel understøtter projektselskabet. Wind Ejendomme hæfter begrænset for selskabets gæld.

 

————————————————–

 

Amager Strand er Københavns nye strand ud mod Øresund. Amager Strand består af stranden langs Amager Strandvej, en lagune, en ø og parkerne 10-øren og 5-øren. Øen er 2 kilometer lang og lagunen er 400 meter på det bredeste sted – det er 4,6 kilometer badekyst og plads til masser af aktiviteter. Se flere oplysninger på www.amager-strand.dk

 

Spørgsmål til projektet kan rettes til direktør Kjeld Pedersen, Wind Ejendomme.