Nyhed

20000323-ss-Krimsvej-2

Krimsvej 11-13 etableret

Nyt projektudviklingsselskab med private investorer etableret

Projektselskabet Ejendomskommanditselskabet Krimsvej 11-13 er blevet etableret. 

 

Selskabet har erhvervet ejendommen Krimsvej 11-13 på Amager. Ejendommen er i dag udlejet til CP Auto (autoophugger). CP Auto  fraflytter lejemålet primo 2006. Bygningerne vil efterfølgende blive nedrevet for at gøre plads til boligbyggeri. Grundens areal udgør ca. 5.500 m². Vi forventer der vil kunne opføres minimum 5.000 m² boligetageareal.


Før byggeriet kan påbegyndes skal der udarbejdes en ny lokalplan for området. 


Krimsvej løber parallelt med Amager Strandvej, og er beliggende tæt på den nye Amager Strandpark (se billedet herunder). Enkelte af boligerne der kan opføres på Krimsvej 11-13 forventes at få udsigt ud over Øresund. 


Amager Strand er Københavns nye strand ud mod Øresund. Amager Strand består af stranden langs Amager Strandvej, en lagune, en ø og parkerne 10-øren og 5-øren. Øen er 2 kilometer lang og lagunen er 400 meter på det bredeste sted – det er 4,6 kilometer badekyst og plads til masser af aktiviteter. 

Se flere oplysninger på www.amager-strand.dk 


Ejendommen er erhvervet af Wind Ejendomme A/S (25% ejerandel) sammen med en kreds af eksterne partnere. 

Wind Ejendomme A/S har indgået en udviklingsaftale med Ejendomskommanditselskabet Krimsvej 11-13, hvori Wind Ejendomme har påtaget sig det overordnede ansvar for udviklingen af projektet.