Nyhed

IB

IB4 – Meeting & Dining

Wind Ejendomme har etableret et nyt mødekontor-/bespisningssted for (primært) forretningsfolk i lokalerne på Islands Brygge 4, 2300 København S, benævnt “IB4”. Bygningen er beliggende lige ud til havnefronten ved “havnebadet” på Islands Brygge.

Der er således blevet indrettet nogle meget lækrer mødefaciliteter med alt nødvendigt IT-udstyr, samt servicering af gæsterne via restauranten i stueetagen. Fra alle lokaler er der en fin udsigt til havnen. Der er parkeringspladser til ca. 8-10 biler, og let adgang til motorvejsnet mv. ind og ud af byen. Møderne vil kunne udvides til at omfatte bespisning af alle mødedeltagerne – både til morgen, frokost og aften – med en specielt tilpasset menu, efter gæsternes ønske. Oplagt er det f.eks. at holde bestyrelsesmøder, generalforsamlinger mv. I lokalerne er det plads til ca. 8-10 personer i hvert lokale. To af lokalerne kan slås sammen hvorefter der er plads til ca. 20 personer i lokalet.

Om aftenen ændres konceptet over i mod “Privat Dining”, dvs. hvor man kan leje et lokale med plads til op til 8-10 personer, og få skræddersyet lige netop den menu man har lyst til samt sin egen tjener hele aftenen. Som modsvar til at man betaler ca. DKK 3.000 for et lokale for en aften, sælges VIN TIL KOSTPRIS. Hvis hver gæst f.eks. drikker ca. ½ flaske vin, vil lokalelejen typisk være “tjent ind igen”. 

I København sælges vin offest til ca. 3-4 gange kostprisen, idet vin (og øvrig drikkelse) stort set er det eneste restauratørerne tjener penge på idag (idet madpriserne er konkurreret helt i bund). Vi har valgt at “vende det på hovedet” og så istedet opnå indtjeningen fra lokalelejen. Folk der kan lide god vin – og træt af man skal betale et stort tillæg på vinen stort set alle steder – burde således være interesseret i at drikke god vin på IB4.

Lej et lokale hvis Du skal holde en familiekomsammen, venneaften, poker-aften, “klub”-aftener etc., og få – som nævnt ovenfor skræddersyet præcis den menu Du ønsker, Din egen tjener (hvis Du ønsker dette) – samt VIN TIL KOSTPRIS.

Se mere: www.ib4.dk

(Wind Ejendomme anvender stadig lokalerne som sit kontordomicil)

VesterBerg EjendomsInvest

Wind Ejendomme har erhvervet 50 % af anpartskapitalen i WQ EjendomsInvest ApS. Wind Ejendomme ejer herefter selskabet 100 %.  Selskabet har i forbindelse hermed skiftet

Læs mere

Køb af erhvervsejerlejligheder

Wind Ejendomme har igennem søsterselskabet – AMH EjendomsInvest ApS – erhvervet en mindre erhvervsejerlejlighedsportefølje beliggende Godthåbsvej 35-41 m.fl., Frederiksberg, bestående af 7 ejerlejligheder for ca.

Læs mere

IB4 – Meeting & Dining

Wind Ejendomme har etableret et nyt mødekontor-/bespisningssted for (primært) forretningsfolk i lokalerne på Islands Brygge 4, 2300 København S, benævnt “IB4”. Bygningen er beliggende lige

Læs mere

Flintholm Kollegiet ApS – solgt

Flintholm Kollegiet ApS er blevet afhændet til Heimstaden AB. Flintholm Kollegiet ApS ejede Flintolm Kollegiet (“Flintholm I”) beliggende Preben Kaas Vænget 1-3, Frederiksberg. Flintholm I

Læs mere